Huisregels

ALGEMEEN

Bezoekers dienen 21 jaar of ouder te zijn en dit middels legitimatie aan te kunnen tonen. Bezoekers die weigeren legitimatie te tonen of geen legitimatie bij zich dragen kunnen worden geweigerd. Bezoekers die weigeren entreegeld te betalen worden niet toegelaten.


DRUGS EN WAPENS

Bezoekers mogen niet onder invloed zijn van drugs en/of alcohol. Bezoekers mogen geen drugs bij zich dragen, verhandelen of daartoe aanstalten maken. Bezoekers mogen zich in en om NORA niet agressief en/of dominant opstellen (in woord en gedrag). Bezoekers die weigeren door de eventueel aanwezige metaaldetector te lopen worden geweigerd. Tassen en/of bagage kunnen gecontroleerd worden door onze medewerkers. Indien er bij de metaaldetector, tascontrole of fouillering voorwerpen worden aangetroffen die als wapen kunnen dienen wordt de desbetreffende bezoeker niet toegelaten.


VASTE BEZOEKERS EN GROEPEN

Grote groepen worden niet toegelaten tenzij zij gereserveerd hebben en hiervan een bewijs kunnen tonen. Aan bezoekers die in het (recente) verleden problemen hebben veroorzaakt, kan de toegang worden ontzegd. Wanneer het binnen te druk is of verwacht wordt dat veel vaste bezoekers zich alsnog aanmelden, dan wordt er voor deze mensen ruimte vrij gehouden. Dit kan als reden voor weigering worden uitgelegd. Hetzelfde geldt voor besloten evenementen.


KLEDING & UITSTRALING

Bezoekers dienen er verzorgd uit te zien en dragen geen: sportkleding, slippers, sandalen of sportschoenen. – kapotte kleding. – onzedelijke kleding. – petjes of andere hoofddeksels. – vuile kleding. – heup- en of schoudertasjes (heren). – Bezoekers zijn verplicht om hun jassen op te hangen bij de garderobe. – Bezoekers zijn verplicht om grote tassen en/of rugzakken af te geven bij de garderobe.

GEDRAG

Ongewenste intimiteiten en hinderlijke samenscholing worden niet getolereerd. Bezoekers dienen te allen tijden de instructies van het personeel op te volgen. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigendommen. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid bij diefstal, vermissing en/of beschadiging. Flessen wijn, Champagne en/of sterke drank mogen uitsluitend in de bijgeleverde koeler van A naar B worden verplaatst. Een fles in de hand dragen en/of rechtstreeks uit de fles drinken is niet toegestaan. Onze eigendommen mogen niet mee naar buiten worden genomen, worden beschadigd en/of verplaatst. Glazen en flessen mogen niet mee naar buiten worden genomen. Wie beschadiging veroorzaakt, draait op voor de kosten. Overtreding van een van deze regels kan onmiddellijk en zonder aanzien des persoon aan de politie worden gemeld, terwijl ook ontzegging van de toegang zal worden aangezegd. Het is niet toegestaan meegebrachte drank- of etenswaren te nuttigen, zowel binnen als op onze terrassen. Het is verboden om binnen en/of op onze terrassen reclame te maken en/of promotionele activiteiten te verrichten voor andere bedrijven, feesten en/of evenementen zonder schriftelijk toestemming te hebben ontvangen van het management van NORA.


PRIVACY WETGEVING NORA

Club Nora is voorzien van camerabewaking. Bezoekers van NORA stemmen automatisch in met het maken van opnames. Bezoekers kunnen worden gefilmd en/of gefotografeerd voor promotionele doeleinden. Door NORA te bezoeken geef je automatisch toestemming tot publicatie van betreffend beeldmateriaal. In situaties waarin de huisregels niet voorzien beslist het management (o.a. vertegenwoordigd door de gastheren aan de deur) over mogelijk te nemen maatregelen. NORA wenst je een fijn verblijf!